#

Для Київських обласних лікарень обрали нових керівників (ФОТО)

19.11.2021 19:30
Для Київських обласних лікарень обрали нових керівників (ФОТО)
Ігор Кучма та Іван Клюзко

Учора, 18 листопада, у Київській обласній раді було обрано нових керівників Київської обласної лікарні та Київської обласної клінічної лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КиевВласть".

Генеральним директором Київської обласної лікарні призначено Ігоря Кучму, а Київської обласної клінічної лікарні – Івана Клюзка. Їх обох призначено на п'ять років за результатами проведених конкурсів на посади.

Ігор Кучма замінив на посаді гендиректора "КОЛ" Володимира Єлагіна, який багато років поспіль був там головним лікарем і якого не допустили до конкурсу. Зазначимо, що у конкурсі на заміщення посади директора Ігор Кучма був єдиним кандидатом, якому вдалося зібрати усі необхідні для цього документи.

Новопризначений головний лікар Ігор Кучма – це лікар вищої категорії, із 2001 до 2012 року був головним нефрологом міста Києва. Він є головою Української Національної діалізної Асоціації. На сайті Центру нефрології та діалізу "Клініка професора Іванова" вказано, що Ігор Кучма працює там з 1 грудня 2019 року на посаді головного лікаря. ІЗ 1999 року він завідує відділенням нефрології та діалізу Олександрівської клінічної лікарні Києва. За даними системи Helsi, лікар на даний момент також працює у приватній клініці "Здорова сім'я", вартість його прийому становить від 800 гривень.

Що до призначення у Київській обласній клінічній лікарні, то виконуючий обов’язки генерального директора "КОКЛ", Микола Анкін сам подав у відставку. Він безперервно очолював лікарню із 2005 року.  Таким чином, місце головного лікаря звільнилося і на нього призначили Івана Клюзка.

Новий головний лікар Київської обласної клінічної лікарні Іван Клюзко – це лікар-хірург, раніше завідував хірургічним відділенням Київської міської лікарні №15. Після цього очолював Вишгородську ЦРЛ. Також лікар є депутатом Вишгородської райради 7-го скликання від партії "Блок Петра Порошенка".



Читати "Моя Київщина" у Telegram