#

"Вічного" очільника Київської обласної лікарні Єлагіна не допустили до конкурсу (ВІДЕО)

08.11.2021 08:01
"Вічного" очільника Київської обласної лікарні Єлагіна не допустили до конкурсу (ВІДЕО)
Володимир Єлагін

У кінці жовтня 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора КП КОР "Київська обласна лікарня"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", Володимир Єлагін багато років поспіль очолював "КОЛ".

У конкурсі на заміщення посади головного директора брав участь лише один кандидат – Ігор Кучма. Він єдиний, кому вдалося зібрати необхідний пакет документів, який було прийнято конкурсною комісією. Зауважимо, що Володимир Єлагін також подавав документи для участі в конкурсі, але через помилки їх не було прийнято.

Зауважимо, що конкурсна комісія складається із 9 членів комісії: трьох депутатів Київської облради, трьох представників трудового колективу, а також трьох представників громадських організацій (для них також проводять відбір). Варто додати, що до участі в засіданні комісії, де обрали переможцем Ігоря Кучму, представників трудового колективу не допустили.

Ще більше питань виникає до процедури обрання представників громадських організацій. На відео, яке опубліковане на каналі КОР у YouTube, чітко видно, що частина конвертів вкладаються у звичайну коробку просто закритими, а частина – зігнутими навпіл. Зауважимо, що в подальшому дістали з коробки лише ті конверти, що були зігнутими, тому до легітимності цієї процедури є багато питань.

Нагадаємо, що в.о. генерального директора КНП КОР "Київська обласна клінічна лікарня" Микола Анкін, який 15 років керував закладом, написав заяву на звільнення.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram