#

Для розвитку підлітків Яготинщини запустили проєкт "Карочє"

23.09.2021 11:10
Для розвитку підлітків Яготинщини запустили проєкт "Карочє"
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 вересня, міський голова Наталія Дзюба разом з першим заступником провела робочу зустріч із представниками та кураторами проєкту "Карочє"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської міської ради.

Проєкт під назвою "Карочє" відкриває можливості для підлітків 12-17 років, які хочуть активно проводити вільний час, а також навчає і залучає учнів до створення грандових проєктів та реалізації своїх мрій, планів та задумів.

Кураторка проєкту "Карочє" Наталя Сом зауважила:

Ні для кого не секрет, що в Києві у підлітків є багато можливостей для розвитку поза школою: секції, гуртки, студії, креативні простори. В маленьких містах та селах – абсолютно протилежна ситуація: юнакам та дівчатам ніде проводити вільний час. Ми вирішили створити мережу креативних хабів ("центр діяльності"), куди підлітки зможуть приходити для спілкування та реалізації свого творчого потенціалу.

За інформацією кураторів проєкту є можливості за допомогою онлайн чи офлайн семінарів, які проводитимуться з охочими учнями долучатись до різноманітних громадських організацій, реалізувати власний потенціал шляхом втілення у життя цікавих ідей та проєктних задумів, організовувати захоплюючі заходи з метою розширення світогляду підлітків, долучитися до культурних, освітніх та екологічних ініціатив, прокачати свої лідерські якості й познайомитися з безліччю крутих та активних однодумців, створити платформу комунікації між підлітками та молодіжними громадськими організаціями України.

За підсумками зустрічі та за ініціативи Наталії Дзюби було вирішено розпочати перші етапи та провести семінари-практикуми із залученням спікерів, представників Яготинської молодіжної ради та учнів шкіл громади.

Нагадаємо, що 18 вересня у місті Яготин за участю ветеранів АТО, громадських організацій та волонтерів пройшов автопробіг. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: