#

Для школярів Гостомельської громади оптимізували транспортні маршрути

08.09.2021 15:30
Для школярів Гостомельської громади оптимізували транспортні маршрути
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Гостомельській громаді на звернення директора ліцею №1 провели позапланову перевірку транспортних перевезень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Гостомельська селищна рада" у Facebook.

Зазначається, що проаналізувавши інтервали переміщень маршрутних автобусів селищем Гостомель, розклади руху транспорту було підкориговано під навчальний процес, що дає можливість школярам вчасно потрапити, як на першу, так і на другу зміну до закладів освіти Гостомельської громади, а також у зворотньому напрямку після закінчення занять.

Також зауважується, що з понеділка на приміський маршрут №389 у вигляді експерименту випущено 30-ти містний (схема розташування сидінь 2*2) комфортабельний автобус MITSHUBISHI оснащений кондиціонером, якщо його експлуатація на даному маршруті буде рентабельною, то кількість таких транспортних засобів буде збільшуватися.

Нагадаємо, що у Гостомелі за ініціативи очільника голови розпочалася та триває капітальна реконструкція стародавнього храму.

Читати "Моя Київщина" у Facebook