#

Для старту роботи Бюро економічної безпеки необхідні кадри

25.10.2021 19:25
Для старту роботи Бюро економічної безпеки необхідні кадри
Вадим Мельник

Нещодавно у Бюро економічної безпеки України оголосили про пошук кандидатів на роботу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Главком".

Новостворений орган провів перші конкурсні процедури з заміщення посад державної служби категорій "Б" і "В". Відповідно до наказу БЕБ №9-к від 23 жовтня 2021 року, за підсумками першого конкурсу буде набрано близько 30 осіб. Це лише перший етап масштабних заходів з добору 4000 фахівців, які працюватимуть у відомстві.

Для старту роботи Бюро необхідно набрати 30% кадрового складу апарату.

Директор Бюро економічної безпеки Вадим Мельник особливо наголосив на тому, що "автоматичного" переведення працівників з інших органів до БЕБ не передбачено, тому, в усіх кандидатів будуть рівні можливості проявити себе під час конкурсного відбору.

Вадим Мельник звернувся до майбутніх співробітників:

Подаватися можуть усі, хто відповідає визначеним умовам, – і досвідчені фахівці, й молоді спеціалісти. Вирішальним для конкурсної комісії стануть виключно ваші високі знання, тож не зволікайте! Випробувати свої шанси повинен кожен, хто мріє працювати у Бюро.

Напередодні першого конкурсу був затверджений склад Конкурсної комісії БЕБ, до якої увійшли три представники Ради громадського контролю при БЕБ та п’ять представників центральних органів державної влади. Конкурсну комісію очолив Микола Штендера – начальник управління забезпечення діяльності Комісії з питань вищого корпусу державної служби Національного агентства України з питань державної служби

Прийом документів першого конкурсу триватиме до 17 години 2 листопада 2021 року.

Нагадаємо, що невдовзі на Київщині розпочинається заборона на вилов риби у зимувальних ямах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: