#

Дмитра Киришуна поновили на посаді секретаря міськради Білої Церкви (ВІДЕО)

07.06.2024 12:07
Дмитра Киришуна поновили на посаді секретаря міськради Білої Церкви (ВІДЕО)
Дмитро Киришун

Суд визнав протиправними дії міського голови Білоцерківської громади Геннадія Дикого і поновив на посаді секретаря міської ради Дмитра Киришуна 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на відео у УouТube.

Київський окружний адміністративний суд рішенням від 20 травня 2024 року визнав протиправним та скасував рішення Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року про дострокове припинення повноважень та звільнення секретаря міської ради Дмитра Киришуна. Його поновлено на посаді. 

Читайте також: звідки у білоцерківського тікток-воїна сотні тисяч доларів готівки?

Відповідно до рішення суду, колишній секретар міської ради має бути поновлений на своїй посаді. Однак важливо зазначити, що це виборча посада. Це означає, що для офіційного повернення Дмитра Киришуна до виконання обов'язків необхідно рішення депутатів міської ради. 

Актуально: команда "стріляних вовків": хто допомагатиме Киришуну захопити владу на Білоцерківщині.

Щоб поновити Дмитра Киришуна на посаді секретаря міської ради, необхідно провести відповідне голосування серед депутатів. Депутати мають проголосувати за поновлення, і якщо рішення буде позитивним, він знову стане секретарем міської ради.

Однак ситуація може залишитися нестабільною. Після поновлення на посаді, депутати мають право знову проголосувати за звільнення Дмитра Киришуна. Таким чином, його повернення може бути тимчасовим, оскільки депутатський корпус має повноваження приймати рішення щодо призначення та зняття секретаря міської ради.

Нагадаємо, що як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна.


Читати "Моя Київщина" у Facebook