#

Дмитро Назаренко завершив багаторічну роботу в Київській ОДА

12.10.2023 19:40
Дмитро Назаренко завершив багаторічну роботу в Київській ОДА
Дмитро Назаренко

Перший заступник голови Київської обласної військової адміністрації Дмитро Назаренко завершив роботу в установі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на власні джерела в адміністрації.

Дмитро Назаренко працював на посаді заступника голови Київської ОДА з 2018 року, а останні роки – на посаді першого заступника.

Дмитро Назаренко – один з небагатьох прикладів чиновників-старожилів на Київщині. Він став заступником голови ОДА ще в січні 2018 року, за Олександра Горгана. Працював він і коли очільниками області були Олександр Терещук, Михайло Бно-Айріян, Олексій Чернишов, Василь Володін, Олександр Павлюк та Олексій Кулеба. Усього – сім керівників за п'ять років.

Назаренко зарекомендував себе як командний гравець, який чітко виконує поставлені задачі і дотримується субординації. Часто в його задачі були покладені питання забезпечення внутрішніх комунікацій в області. Широкі зв’язки з представниками місцевих еліт давали Назаренку можливість бути незамінним заступником кожному новому керівнику, оскільки він майстерно та швидко виконував доручення, налагоджуючи комунікацію з містами, районами та облрадою, особливо під час щорічної підготовки обласного бюджету.

На початку повномасштабного вторгнення Назаренко був одним з головних ініціаторів евакуації жителів півночі Київщини, Бородянщини, Макарівщини та Приірпіння. Завдяки налагодженим особистим зв’язкам із мерами, головами громад та районних адміністрацій, саме перший заступник координував роботу з порятунку цивільних від російських окупантів, наскільки це було можливо.

А після переходу Олексія Кулеби на підвищення в Офіс Президента Назаренко декілька місяців був тимчасово виконуючим голови обладміністрації. Були чутки, що він розглядається на посаду голови Сумської ОВА, але залишився працювати на Київщині до серпня 2023 року. Новий керівник Київської ОВА Руслан Кравченко вирішив сформувати нову команду, в якій не знайшлось місця Назаренку.

Також стало відомо, що Дмитро Назаренко після завершення роботи в Київській ОДА перейшов на новий напрямок роботи у МО, наразі працює радником першого заступника Міністра оборони України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram