#

До Борисполя завітали представники НАТО (ФОТО)

18.10.2018 07:08
До Борисполя завітали представники НАТО (ФОТО)

У вівторок, 16 жовтня, до Міжнародного центру, що на Бориспільщині в селі Старе, завітали представники центру НАТО  

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".

Метою зустрічі іноземних гостей з гвардійцями стало ознайомлення з діяльністю навчального центру підготовки підрозділів, процесом реформування та розвитку Національної гвардії України, а також обговорення перспективних напрямків співробітництва.

В ході візиту представники НАТО оглянули матеріально- технічну базу центру, казарменні приміщення, медичний пункт, їдальню та тренінгове містечко психологічного згуртування, а також гвардійці поділились планами розвитку Міжнародного центру на майбутнє.

"Ми дуже задоволені візитом наших колег з НАТО, вже зараз досвід отриманий гвардійцями під час виконання службово-бойових завдань, міжнародних навчань та стажувань використовується інструкторами Міжнародного центру під час підготовки підрозділів по охороні громадського порядку та забезпечення громадської безпеки. Обмін інструкторами між нашими навчальними центрами буде сприяти подальшій плідній співпраці та розширенню її вектору", – зазначив начальник Міжнародного центру– полковник Геннадій Пузанов.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Під час проведення презентації Міжнародного центру полковник Андреа Паріс, директор центру НАТО з питань удосконалення проведення стабілізаційних дій правоохоронного порядку, сказав: "Ми дуже вражені розвитком Міжнародного центру за півтора року. Це просто нереально! Ми сподіваємось на подальшу співпрацю між нашими центрами, адже цей процес повинен бути двосторонній. Нам є чим поділитись з інструкторами Міжнародного центру НГУ, але ми хочемо отримати і ваш досвід дій під час гібридної загрози".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: