#

До Обухова завітали представники посольства Швеції та відомих компаній

12.03.2021 12:55
До Обухова завітали представники посольства Швеції та відомих компаній
Фото з місця події

Учора, 11 березня, у місті Обухів на ПП "Обухівміськвторресурси" відбулася важлива зустріч з представниками посольства Швеції в Україні та відомих шведських компаній, які провадять свою діяльність в рамках екологічних програм і охорони навколишнього середовища

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Мій Обухів" у Facebook.

Разом з почесною гостею Луїз Морсінг, першим секретарем, заступницею голови Місії посольства Швеції, представниками Шведської бізнес-асоціації, і таких відомих шведських компаній, як Oriflame, Scania, IKEA, Volvo, Ericsson, відвідали дві бази сортування твердих побутових відходів, цехи, де виготовляють паливні брикети, цвяхи, гофрокартон та інші технічні приміщення.

До того ж директор підприємства Армен Полатьян поділився здобутками у сфері сортування, переробки та утилізації ТПВ, адже цією діяльністю він займається приблизно 20 років, має сучасне оснащення та спецавтомобілі, до речі, більшість з яких шведського виробництва. З вищезгаданими шведськими компаніями підприємство тісно співпрацює і щодо твердих побутових відходів.

Зазначається, що продукція шведських компаній, а це - сміттєвози та інші види автотранспорту, допомагають впоратися зі сміттям підприємству  "Обухівміськвторресурси". На території Обухівської громади ситуація із сортуванням та утилізацією побутових відходів значно покращилася за останні роки, і все це завдяки діяльності даного підприємства, яке створило для цього сучасні умови європейського зразка.  

У ході зустрічі обговорили можливості подальшої співпраці, беручи до уваги той важливий факт, що питання сміття є екологічною світовою проблемою, і нам є куди рухатися в цьому напрямку.

Також нагадаємо, що в Обухові комунальники відремонтували дах будинку по вулиці Каштанова, 26.

May be an image of просто неба

May be an image of 2 людини


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: