#

До села в Києво-Святошинському районі звозять сміття з Обухівщини (ВІДЕО)

10.10.2020 12:20
До села в Києво-Святошинському районі звозять сміття з Обухівщини (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Жителі селища Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району повідомили, що на земельній ділянці, котра належить місцевому голові Андрію Помазану, закопують виробничі відходи, які привезли з Обухівщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

За словами місцевого жителя, на ділянці голови сільради з березня працює важка техніка, яка активно риє котловани. Спершу люди думали, що там ведеться будівництво, однак згодом з’ясувалося, що там в землю закопують виробничі відходи, які привезли із Обухівського району.

Є інформація, що таким чином утилізуються відходи із Київського картонно-паперового комбінату. За словами жителя Михайлівки-Рубежівки Миколи Бучми, на територію селища щодня завозили близько 100 тон сміття.

Микола Бучма каже, що ці відходи утилізують неправильно, тому вони попадуть у ґрунтові води вже цією весною. З цього приводу чоловік писав заяву в Державну екологічну інспекцію, однак це не дало жодних результатів.

Натомість у сільській раді повідомили, що нічого не знають про цю ситуацію. Ба більше, за їхніми словами жителі селища не зверталися у сільраду із цього приводу. Тому люди мають намір найближчим часом особисто прийти до селищного голови та отримати відповіді на свої запитання.

Нагадаємо, що кандидат від партії "Слуга народу" на виборах голови Борщагівської ОТГ Роман Гах має найбільші шанси на перемогу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: