#

Кудрик і Кодебський відстали: у Борщагівській ОТГ лідирує кандидат від "Слуги народу" Роман Гах, - ЗМІ (ФОТО)

09.10.2020 20:05
Кудрик і Кодебський відстали: у  Борщагівській ОТГ лідирує кандидат від "Слуги народу" Роман Гах, - ЗМІ (ФОТО)
Роман Гах

Кандидат від партії "Слуга народу" на виборах голови Борщагівської ОТГ Роман Гах має найбільші шанси на перемогу

Як повідомляє "Моя Київщина" з посилання на "Depo.ua" про це свідчать дані соціологічного дослідження

Дане дослідження, за інформацією видання, було замовлено штабом кандидата в голови Борщагівської ОТГ і чинним главою села Софіївська Борщагівка, Олесем Кудриком. Проте в штабі стався витік і документ був викладений в соціальні мережі.

Оприлюднені дані соціології свідчать, що за Романа Гаха готові проголосувати 18,2% опитаних виборців Борщагівської ОТГ.

На другому місці чинний глава Петропавлівської Борщагівки, самовисуванець Олексій Кодебскій, за готові віддати свої голоси 15,8% опитаних.

Кандидат від "ЄС" та чинний голова Софіївської Борщагівки Олесь Кудрик на третьому місці з результатом в 12,6% опитаних.

Нагадаємо, об'єднана Борщагівська ОТГ розташована у безпосередній близькості до столиці, активно забудовується і є однією з багатших громад Київщини. Борщагівська ОТГ утворена в результаті об'єднання трьох сіл – Софіївської Борщагівки, Петропавлівської Борщагівки та Чайки. Петропавлівську Борщагівку з 1983 року незмінно очолює сільський голова Олексій Кодебський.

Чинним головою Софіївської Борщагівки є Олесь Кудрик. Він вигравав вибори сільського голови у 2012-му та 2015-му роках. З 2006-го до 2012 року він був заступником сільського голови Софіївської Борщагівки.

У серпні в інтерв'ю "Моїй Київщині" Роман Гах розповів про проблеми об'єднаної Борщагівської ОТГ та яким бачить майбутнє громади.








Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: