#

До Славутича завітав один із кращих архітектурних фотографів

18.08.2021 19:55
До Славутича завітав один із кращих архітектурних фотографів
Лоріан Гінішоу

Сьогодні, 18 серпня, до Славутича приїхав один з кращих архітектурних фотографів Лоріан Гінішоу аби прочитати лекцію для учасників SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Агентство регіонального розвитку м.Славутич" у Facebook.

Лоріан Гінішоу народився в Румунії, де він отримав освіту в галузі архітектури.

Переїхавши до Німеччини, він закінчив магістратуру в 2014 році в Dessau International Architecture (DIA) (Німеччина) і працював там два роки.

Незабаром після цього Лоріан переключив свою увагу на фотографію як інструмент для документування архітектури. І тепер він подорожує світом (навіть зараз в умовах пандемії), реалізуючи самостійні проекти і працюючи на замовлення.

Протягом декількох років його світлини отримали відзнаки на міжнародних конкурсах архітектурної фотографії, таких як Arcaid Awards (2015-го, 2016 2017, 2018); Sony Awards (2016); нагороди в галузі архітектурної фотографії (2017, 2018); його роботи опубліковано в Architectural Record, Phaidon, Domus, A+U тощо.

Також Лоріан проводить воркшопи з фотографії і майстер-класи в різних архітектурних школах. Завдяки своїм фотографіям Лоріан відправляє людей у кругосвітню подорож. Подорож, яка запам'ятовується надовго своїми чуттєвими деталями.

Учора Лоріан разом з учасниками SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine відвідав Чорнобильську АЕС, наразі перебуває у Славутичі. 17 серпня для учасників SESAM 2021 Poliklinika вже відбулася ця унікальна подорож світом фотографій Лоріана.

Нагадаємо, що в Славутичі розпочалася реконструкція та термомодернізація спортивного комплексу "Олімпієць".

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: одна або кілька осіб


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: