#

До топ-100 світлин 2022 року журналу "Time" потрапили шокуючі світлини з Бучі та Ірпеня (ФОТО)

28.11.2022 16:35
До топ-100 світлин 2022 року журналу "Time" потрапили шокуючі світлини з Бучі та Ірпеня (ФОТО)
Мешканці Ірпеня, що стоять під зруйнованим мостом у мікрорайоні Романівка

Американський журнал "Time" опублікував топ-100 світлин 2022 року, куди потрапило п’ять знімків зроблені в Ірпені та Бучі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ITV", серед них – легендарний кадр фотожурналіста Associated Press Еміліо Моренатті, на якому видно мешканців Ірпеня, що стоять під зруйнованим мостом у мікрорайоні Романівка.

Інша світлина зроблена у Романівці під час евакуації – молода мати з Ірпеня Юлія Павлюк та її маленька донечка Емма, яку несе на руках український військовий. Автором фото є ірпінець Максим Дондюк.

На наступному фото, зробленому фотожурналісткою американського агентства Getty Images Ліндсі Аддаріо – ірпінська родина, яка загинула від мінометного обстрілу в Романівці: 42-річна Тетяна Перебийніс, її діти Микита й Аліса та волонтер, який їм допомагав.

Ще один знімок Максима Дондюка від 6 квітня: літня жінка стала жертвою мінометного обстрілу в Бучі. Вона загинула на кухні у своїй квартирі.

А фотограф Associated Press Сергій Нужненко зафіксував 1 березня тіла загиблих військових у бойовій машині на дорозі в Бучі.

Нагадаємо, що станом на 28 листопада в області продовжуються екстрені вимкнення електропостачання.




Читати "Моя Київщина" у Telegram