#

Дружина голови Гатного Паламарчука є громадянкою росії (ДОКУМЕНТ)

09.08.2023 10:20
Дружина голови Гатного Паламарчука є громадянкою росії (ДОКУМЕНТ)
Фото з мережі Інтернет

Дружина Олександра Паламарчука Мелюкова Ека Автанділовна є громадянкою російської федерації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Ігоря Мосійчука.

Вона також має дійсний шлюб із громадянином рф Мелюковим Антоном Євгенійовичем ще з 6 серпня 2011 року 

Як зауважують місцеві активісти, які провели власне розслідування, громадянин рф Мелюков володів компанією з оптової продажі продуктів, а саме ТОВ "МИК", яка брала участь у постачанні продуктів армії країни агресора, а також ЧВК "Вагнер". 

Ігор Мосійчук пише:

А тепер найцікавіше, яким чином міг бути зареєстрований шлюб між Олександром Паламарчуком та громадянкою рф, яка вже і так перебуває у дійсному шлюбі? Гадаю відповідь полягає в тому, що у 2017 році молодий та амбіційний депутат Києво-Святошинського району (найбагатшого району в Україні) вплинув на органи ДРАЦС та за відповідну винагороду змусив їх пропустити повз очі вже діючий шлюб Еки та зареєструвати новий, який фактично легалізував становище громадянки рф в Україні, адже шлюб із громадянином України дали їй право на постійне перебування в нашій країні. 

Цікаво, що дружина Паламарчука не те щоб отримати українське громадянство не намагалася, вона навіть не стала змінювати російське прізвище від попереднього чоловіка на українське та досі є Мелюковою Екою Автандилівною.

Наприкінці липня 2023 року працівники столичного органу Державної міграційної служби України виявили факт вчинення правопорушення дружини Паламарчука, який полягав у наданні неправдивої інформації щодо свого сімейного стану та прийняли рішення щодо скасування посвідки на постійне перебування в Україні:

І тут почалося, Олександр Паламарчук, використовуючи весь адмінресурс Гатненської сільської ради, у т.ч. медійний простір, почав звинувачувати увесь світ фактично в тому, що відповідні державні інституції вкотре виявляли факти вчинення правопорушення подружжям Паламарчуків.  

Ігор Мосійчук також зауважив:

До речі, ходять чутки, що напередодні повномасштабної війни з росією,  серед свого близького оточення Олександр Паламарчук поширював інформацію, що велика війна не минуча і російський паспорт дружини допоможе останньому залишитися при владі за будь яких обставин.

Нагадаємо, що очільник Гатненської громади повідомив про своє відсторонення від посади.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

На зображенні може бути: корінець квитка та текст «семейное положение зарегист рирован брак 6 августа 2011 2011г. мелюков антон евгеньевич, 13.11.1985 заг COM р-на ор.владивостока осуществивнего регистрацию) Apunff N записи акта 250-005 005 заверил: 510»

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: