#

ДСНС закликає жителів Київщини не ставати причиною пожеж в екосистемах (ФОТО)

16.06.2022 18:10
ДСНС закликає жителів Київщини не ставати причиною пожеж в екосистемах (ФОТО)
Фото з місця подій

Рятувальники звернулися до мешканців Київської області із закликом не сприяти виникненню пожеж в екосистемах та не до пускати загорянь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Київській області.

ДСНСівці застерігають, що спалювання сухої трави та сміття, необережне поводження з вогнем на відкритій території, в лісі, полі, систематично призводить до виникнення пожеж.

Повідомляється, що за останню добу, 15 червня, рятувальники Київщини 17 разів залучались на гасіння трав'яного настилу, 4 рази на гасіння сміття, 3 — на ліквідацію лісових пожеж та 1 раз — торфу на загальній площі більше 17 Га.

Вже сьогодні, 16 червня, рятувальники Білоцерківського, Броварського та Фастівського районів загасили ще ряд таких пожеж.

У пресслужбі ДСНС нагадують:

Основними причинами виникнення пожеж у природних екосистемах залишаються: випалювання сухої рослинності, недотримання населенням заходів пожежної безпеки, перебуваючи у лісових масивах, та порушення правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, що 15 червня фахівці провели обстеження та знешкодження вибухнебезпечних предметів у чотирьох районах Київської області.






Читати "Моя Київщина" у Telegram