#

ДТП у Глевасі: карколомне перекидання ВАЗу та нехлюйство поліцейських

12.06.2019 11:47
ДТП у Глевасі: карколомне перекидання ВАЗу та нехлюйство поліцейських
ДТП у Глевасі

У селищі Глеваха посеред ночі автомобіль ВАЗ перекинувся поруч із пішохідним переходом, де проходили люди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф".

Свідок події розповідає, що близько 23:50 вони з подругою і дітьми переходили по "зебрі" на центральній вулиці селища, а через півхвилини почули позаду себе хлопок.

"Розвертаємось і бачимо машину, яка лежить на даху. Буквально півхвилини після нас, не дай Бог би ми йшли з дітьми пізніше або вони їхали трохи швидше, все б діти були на капоті...", - пише жінка.

У машині виявилися водій і два пасажири. На водії і одному з пасажирів помітних зовні травм не було, вони змогли вибратися з машини самі. Іншого пасажира, що сидів біля водія, витягнули з автомобіля місцеві жителі.

Також свідок події розповів, що водій до приїзду поліції викинув у кущі біту. Але копи відмовилися забрати її з собою.

"Водія посадили в поліцейську машину. Приїхав евакуатор. Виходить слідчий і каже поліцаям, що водій вже виявляється не водій і мовляв він за кермом не був. Ми запитуємо, що робити з битою, мало кого вони прибили. На що нам відповіли, мовляв можете забрати додому і погратися. Машину повантажили на евакуатор і всі поїхали", - говорить вона.

Свідки викликали поліцію вдруге, після чого копи забрали біту, проте дозволили собі лаятися в бік заявників та провели процедуру вилучення предмету, на думку автора посту, не професійно.

"Дзвоню знову на 102 і кажу, що мене турбує біта. Прислали машину (приїхала охорона) руками БЕЗ ПЕРЧАТОК забрали біту, поклали в машину на заднє сидіння і поїхали. Все це супроводжувалося грубістю з боку поліцейських, які весь час тикали, на наші зауваження говорили такі фрази, типу: "у тебе немає мужика вдома, щоб йому мізки є**ть?". На зауваження, що півхвилиною раніше по пешеходці пройшли діти, вони сказали "ну так нікого ж не збили!", - скаржиться очевидець.

Нагадаємо, що винуватець ДТП дворічної давності, яка відбулася у селі Тарасівка Києво-Святошинського району, відправиться за грати нга 8 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: