#

Дубінський визнав тиск на правоохоронні органи заради відкриття кримінальних справ проти керівництва Обухівщини

17.06.2020 21:40
Дубінський визнав тиск на правоохоронні органи заради відкриття кримінальних справ проти керівництва Обухівщини
Олександр Дубінський

Як передає «Моя Київщина», про це він заявив під час пресконференції, відповідаючи на питання щодо своєї вибірковості відносно боротьби з корупцією на Обухівщині, зокрема, ігноруючи дії в мерії Обухова, натомість борючися з райрадою.
«Нема ніякого вибіркового підходу. Справа мера Левченка (мера Обухова, - Ред) , наскільки я знаю, знаходиться в суді. Ми довели справу до суду, а далі вже працює судочинство. Суд першої інстанції його виправдав, а в суд другої інстанції подана апеляція. Ми навіть  будемо готові прийняти його до лав «Слуги народу» після остаточного виправдання», - зазначив він.

При цьому Дубінський чітко назвав час, коли суди почнуться проти голови Обухівської районної ради Лариси Іллєнко. «Іллєнко, якій інкримінують підозру  в перевищення службових повноважень в середині червня, має постати перед судом і отримати відповідну міру покарання. Хочу зауважити, Що   Обухівська райрада є розпорядником бюджету району, і та кількість кримінальних справ щодо  його розкрадання, не йде ні в яке порівняння з кількістю аналогічних злочинів в місті Обухові, місті Василькові чи будь-якому іншому місті області… Щодо Кононенка. Якщо він досі не в Україні, а ховається десь  у Китаї, або в Європі, значить , він таки боїться. А якщо він з’явиться  на вулиці, тоді  скажете, що ми з ним не боремося.

Як повідомляла «Моя Київщина», Дубінський також захищав скандального організатора підвозу «тітушок» на «Антимайдан» у 2014 Дмитра Киришуна, який очолює білоцерківський штаб «Слуг народу», заявивши про презумпцію невинуватості.

Читати "Моя Київщина" у Facebook