#

Дубинський "зловив за руку" Кононенка на хабарі в мільйон доларів (ВІДЕО)

28.06.2019 07:29
Дубинський "зловив за руку" Кононенка на хабарі в мільйон доларів (ВІДЕО)
Ігор Кононенко

Стало відомо, що бізнес-партнер колишнього президента України Петра Порошенка, фігурант низки кримінальних проваджень Ігор Кононенко платить величезні гроші за лояльність адмінресурсу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Znaj.ua".

Нещодавно журналіст показав відео, на якому зафільмована дивна "сходка" Кононенка з сільськими і міськими головами Васильківського та Обухівського районів. Ігор Кононенко зібрав цілий десант місцевих посадовців 94-го виборчого округу, по якому одіозний політик збирається пройти до Верховної Ради - близько сотні посадовців цього округу. 

На цій "сходці" сільським головам видали хабар - по 200 тисяч гривень за лояльність до Кононенка, стверджує Олександр Дубинський, посилаючись на інформацію одного з учасників цієї зустрічі, який надав її блогеру на умовах конфедеційності. Нагадаємо, що відомі подробиці сходки, яку організував Ігор Кононенко 17 червня на теплоході в селі Трипілля Київської області.

"А тепер давайте порахуємо: 135 виборчих дільниць на окрузі. По 200 тисяч грн на кожну дільницю якщо виділяється, то це більше 27 мільйонів грн. Тобто мільйон грн Кононенко вже заплатив за те, щоб купити лояльність адмінресурсу", - зауважив Дубинський.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: