#

Два села під Києвом намагаються створити ОТГ

04.02.2019 17:46
Два села під Києвом намагаються створити ОТГ
Збори у селі Гатне

У суботу, 2 лютого, у приміщенні Гатненської сільської ради відбулися слухання на тему створення об’єднаної територіальної громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Гатне Інфо" у Facebook.

На початку слухань сільський голова зачитав статистичні та загальні дані по надходженнях до бюджету села. А після цього почалося обговорення запропонованого рішення, а саме в аспекті виконання критеріїв спроможності пропонованої ОТГ та отримання позитивного висновку КОДА.

"З цього приводу з боку громадськості було задано питання та отримано відповідь, що, цитата: "попередні домовленості є, але нам потрібно пройти процедуру". У відповідях також прозвучала деяка корисна інформація стосовно перспектив розвитку інфраструктури та шляхів підвищення надходжень до бюджету", - йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що всі присутні підтримали запропоноване рішення про створення ОТГ у складі сіл Віта-Поштова та Гатне. У вівторок, 5 лютого, на сесії сільради буде прийнято відповідне рішення і звернення з відповідною пропозицією направлять до Віто-Поштовської сільської ради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: