#

Екс-генпрокурор Ярема заперечує тиск на нардепа Міщенка

17.07.2018 14:48
Екс-генпрокурор Ярема заперечує тиск на нардепа Міщенка

Заступник голови Київської обласної парторганізації БПП "Солідарність" Віталій Ярема заперечує інформацію про тиск на народного депутата України Сергія Міщенка, з вимогою зняти кандидатуру на наступних парламентських виборах

Про це Віталій Ярема розповів у ексклюзивному інтерв'ю для порталу "Моя Київщина".

Екс-генпрокурор розповів, що конфілкт з Міщенком існує і тягнеться ще з 2012 року.

"У 2012 році під час виборів до Верховної Ради я попросив свого рідного брата, який сьогодні є фермером на Переяславщині, підтримати кандидата в народні депутати Сергія Міщенка, так як тоді він позиціонувався як опозиціонер. І мій брат, і велика кількість людей з Переяславщини допомагали йому, проводили агітаційні акції для підтримки цього кандидата. І завдяки цьому, лише завдяки цьому Сергій Міщенко став народним депутатом. Потім пройшли часи, почалися події пов'язані з Майданом. На одному з майданів у Переяславі виступив мій брат і запитав: де ж наш народний депутат, Сергій Міщенко, якого ми обрали, чому він не бере участі в протестних акціях проти Януковича. І після цього в сесійній залі до мене підійшов Сергій Міщенко та висловив погрози на адресу мого брата. Відбувся скандал, під час якого я поставив його на місце. Його знайомства, його дружба, і його відносини з Пшонкою – це питання хай досліджують журналісти, якщо їм це цікаво. Я не люблю копатися в спідній білизні. Але я знаю, що ця людина не була ідеологічно з майданівцями", - розповідає Ярема.

Що стосується тиску на Міщенка, то Віталій Ярема говорить, що це неправда, а його заяви пов'язані з тим, що нардеп злякався появи ще одного сильного політичного гравця на мапі області.

"Те, що він сьогодні уособлює якогось патріота – це неправда. Він знав про те, що я починаю працювати на Київщині, на теренах партії "Солідарність". Звичайно, це його дуже схвилювало. Він злякався і почав писати різні нісенітниці про мене і мою сім'ю, які абсолютно не відповідають дійсності. Я не маю бажання вступати з цією аморальною людиною у протистояння. Це питання виборців – як вони оцінять роботу того чи іншого політика на окрузі. Не хочу нічого говорити про цю людину. І прийде час, коли всі його корупційні схеми вилізуть назовні. Люди, особливо його виборці, дізнаються про цього вовка в овечій шкурі", - говорить екс-генпрокурор.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: