#

Екс-міністр Бойко та Партія "ЗаЖОП" представили можоритарників Київщини, але прізвищ не назвали

25.06.2019 11:56
 Екс-міністр Бойко та Партія "ЗаЖОП" представили можоритарників Київщини, але прізвищ не назвали
Робоча поїздка

Учора, 24 червня, Юрій Бойко під час робочої поїздки до Київської області заявив, що ринок землі може бути відкрито тільки за результатами референдуму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Нова Київщина".

"Всі розуміють, що ринок землі в тому вигляді, в якому він сьогодні пропонується – стане справжньою катастрофою для країни. До того ж суспільство не готове до продажу землі. Не готове з багатьох причин – немає законодавчої бази, існує загроза, що великі агрохолдинги або іноземні компанії внаслідок знецінення національної валюти можуть просто скупити українську землю і залишити без роботи фермерів, а відповідним чином – і людей на селі. По країні їх 100 тисяч. І вони є базою для того, щоб село залишалось з людьми", – сказав опозиційний політик.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Юрій Бойко зазначив, що спочатку потрібно відпрацювати законодавчу базу, механізми захисту і тільки потім переходити до діалогу з суспільством стосовно продажу землі.

Також під час робочої поїздки Юрій Бойко представив кандидатів-мажоритарників від Київської області.

Нагадаємо, що перший тур президентських виборів показав наявність унікального анклаву на півдні Київської області, який віддав голоси одіозному екс-"регіоналу" Юрію Бойку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: