#

Ексзаступник начальника поліції Київщини очолив Головне управління Нацполіції Львівської області

19.02.2021 08:20
Ексзаступник начальника поліції Київщини очолив Головне управління Нацполіції Львівської області
Фото з місця події

У вівторок, 16 лютого, голова Нацполіції України та перший заступник міністра внутрішніх справ України представили громаді нового очільника поліції Львівщини, яким виявився колишній заступник поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Львівській області.

Час вимагає від нас удосконалюватися та вирішувати важливі задачі, зокрема – створювати та розвивати взаємодію між різними службами для відслідковування та реагування на злочини, правопорушення та інші події. Ми повинні вдосконалити співпрацю з місцевими громадами, розвивати системи відеоспостереження та ефективного реагування на повідомлення громадян. Усі свої потужності ми повинні використовувати максимально ефективно. Для цього ми змінюємо структуру поліції у відповідності до змін в адміністративно-територіальному устрої, підходи до роботи, а також саму організацію цієї роботи для забезпечення законності, захисту прав та свобод громадян. Цього вимагає час, тому сподіваюся на чітку та плідну співпрацю між різними службами, органами місцевої влади та громадами, – зазначив заступник міністра МВС Сергій Яровий.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко звернув увагу керівників служб та підрозділів поліції Львівщини на окремі недоліки в роботі, а також окреслив коло завдань, на вирішення яких необхідно звернути увагу у першу чергу.

У свою чергу Олександр Шляховський подякував за довіру очолити Головне управління Національної поліції у Львівській області та запевнив, що готовий брати на себе відповідальність за безпеку громадян, а також забезпечити відкритість та прозорість своєї роботи.

Нагадаємо, що очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів, що його заступник Ярослав Колесник очолив поліцію Закарпаття.

Читати "Моя Київщина" у Facebook