#

Ексголова Білоцерківської РДА буде займатись фінансами облгазу в районі

17.09.2023 10:40
Ексголова Білоцерківської РДА буде займатись фінансами облгазу в районі
Людмила Мерзлюк

Як повідомило МК поінформоване джерело, Людмила Мерзлюк з серпня працює в Білоцерківському відділенні АТ "Київоблгаз" на посаді спеціально підготовленій саме для неї – заступник начальника БЦ відділення з фінансово-економічних питань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Ще зовсім нещодавно Людмила Мерзлюк була головою Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації. З початку російського вторгнення Людмила Мерзлюк перевіряла наявність у школах укритів, проводила наради з керівниками правоохоронних і контролювальних органів, брала участь у благодійних заходах на підтримку ЗСУ, особисто зустрічалася з оборонцями країни (мешканцями Білоцерківщини), опікувалася внутрішньо переміщеними особами (а таких у районі близько 70 тис). Завдяки підтримці бізнесу їй вдалося забезпечити аграріїв пальним. Як результат – посівну і збір урожаю провели вчасно.

Звільнили Людмилу Мерзлюк через неналежний стан укриттів у районі. Так, у червні 2023 року заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба заявив, що у Білій Церкві та Білоцерківському районі робота посадових осіб, які відповідають за стан бомбосховищ, визнана незадовільною. Відтак, 27 червня Кабінет Міністрів України погодив звільнення Мерзлюк із посади.

За даними ЗМІ, звільнення Мерзлюк з посади всіляко відтерміновували ще з минулого року. А підстави були: наприклад, у листопаді 2022 року депутат Білоцерківської райради, офіцер Нацгвардії Володимир Бабенко звинуватив уже ексочільницю РДА у бездіяльності – проігнорувала запит про забезпечення спецмашинами для БТР і військових авто.

На посаді Людмилу Мерзлюк замінила Ірина Старенька, яку 9 серпня представив громаді голова КОВА Руслан Кравченко.

Проте після цього пані Мерзлюк без роботи не залишилася, адже на неї вже чекала спеціально підготовлена посада у Білоцерківському відділенні АТ "Київоблгаз" – заступник начальника БЦ відділення з фінансово-економічних питань.

Нагадаємо, що з’явилося розслідування щодо придбання владою Білої Церкви під час війни за 300 млн грн збиткової ТЕЦ з боргами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook