#

Ексголова Київської облради Скляров намагається контролювати питання облгазів

02.07.2024 15:17
Ексголова Київської облради Скляров намагається контролювати питання облгазів

Як стало відомо МК, після приходу в НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов привів з собою команду горе-управлінців з Київщини: Склярова, який бездарно керував областю та Володіна, який провалив бюджет та записував відосіки, воюючи з облрадою

Співрозмовник з комітету Верховної Ради з питань енергетики повідомив, що Скляров має давній конфлікт з Дроновим та намагається перебрати на себе кураторство облгазами.

Знаючи, хто такий Скляров, всім підприємцям Київщини треба приготуватись. Схеми та мутки Дронова після приходу Склярова будуть виглядати дитячим садочком

- повідомив народний обранець.

Як відомо, у Київській ОДА Скляров з’явився вже за часів головування Олексія Чернишова. Розпорядженням голови його було призначено на посаду першого заступника з 8 січня  2020 року. Варто додати, що 62-річний уродженець Луганщини є досвідченим державним службовцем. Свою кар’єру він розпочинав асистентом кафедри статистики Ворошиловградського сільськогосподарського інституту (нині Луганський національний аграрний університет), де отримав звання кандидата економічних наук. Довгий час працював у недержавному секторі. З приходом до влади Петра Порошенка стає членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, де працював із 2014 до 2020 року. Після цього він потрапив у Київську ОДА на посаду першого заступника голови.

27 квітня, під час позачергового засідання Київської обласної ради було усунено від виконання обов’язків голову Київоблради Склярова. Пізніше стало відомо, що суд прийняв рішення про визнання протиправним обрання Склярова на посаду голови Київської обласної ради. 

На фото можемо бачити, як депутат Київської обласної ради 8-го скликання Олександр Скляров у залі КОР, перебуваючи поряд з колегами на фоні українських прапорів, показує характерний жест. Таким чином пан Скляров спілкується з російським кораблем.

На жаль, подібні підходи НАК "Нафтогаз України" та його керівника Олексія Чернишова лише ще більше вбивають довіру до державної системи, яка часто демонструє не лише неефективність, але й відверте загравання з такими персонажами як Дронов, чия ефективність зводиться лише до вміння організовувати однокрокові схеми з виводу грошей з і так понівеченої енергетичної системи України. 

Нагадаємо, що ексголова Київоблгазу Дронов  передумав судитись за зарплату у розмірі 2,2 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook