#

Ексголова Київської ОДА називає себе частиною команди Зеленського (ВІДЕО)

04.08.2020 10:46
Ексголова Київської ОДА називає себе частиною команди Зеленського (ВІДЕО)
Михайло Бно-Айріян

Колишній очільник Київської облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, у якому розповідає про закінчення реконструкції Бориспільської ЦРЛ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Михайла Бно-Айріяна у Facebook.

Варто нагадати, що майже рік тому в Борисполі Президент України Володимир Зеленський представив громаді Київщини нового очільника КОДА – Михайла Бно-Айріяна. Саме тоді Володимир Зеленський поставив чітке завдання відремонтувати Бориспільську КНП "ББЛІЛ".

Минув рік. І місто та район отримали абсолютно іншу, сучасну лікарню. І це дуже круто! Днями відбудеться її урочисте відкриття, - каже ексочільник КОДА.

За словами Михайла Бно-Айріяна, на реконструкції цієї лікарні чиновники мали намір вкрасти шалену суму грошей. Тоді проєктом було передбачено виділення 500 млн грн на ремонт. Однак, як зазначає політик, цю реконструкцію вдалося здійснити всього за 70 млн.

Окрім цього, нам вдалося знайти співфінансування для ремонту та навіть помирити місцеву владу, адже місто ніколи не фінансували лікарню, адже не було співзасновником. Однак, у моєму кабінеті конфлікт між мером міста і головою РДА було вичерпано, - додає Михайло Бно-Айріян.

Нагадаємо, що днями в селищі міського типу Мангуш Донецької області проходив Чeмпіонат Укрaїни з жимy лежaчи, на якому молоді спортсменки із Борисполя завоювали призові місця


Читати "Моя Київщина" у Telegram