#

Ексміністр уряду Азарова-Януковича подарував книжки дітям Білої Церкви

11.07.2022 17:10
Ексміністр уряду Азарова-Януковича подарував книжки дітям Білої Церкви
Фото з місця події

У п’ятницю, 8 липня, до Літньої школи лідерства завітав відомий підприємець і благодійник Костянтин Єфименко

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Юрія Петрика у Facebook, нині продовжує свою роботу друга зміна Літньої школи лідерства (Summer leadership school) - спільного волонтерського проєкту Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Громадської організації «ReSURS».

Минулої п’ятниці 29 учасників Школи разом зі своїм незмінним тренером Аллою Клочко розмірковували над природою лідерства та якостями, які повинні бути притаманні справжньому лідерові, як ефективно працювати в команді та інше. По завершенню тренінгу на підлітків чекала зустріч із підприємцем і благодійником Костянтином Єфименком.

У ході спілкування майбутні лідери дізналися про правила, які для себе сформував Костянтин Єфименко. Гість порадив відстоювати свою думку і виборювати своє місце в житті, багато читати, обрати улюблену справу і витрачати саме на неї левову частину життя, постійно працювати над собою, а  насамкінець він подарував усім майбутнім лідерам на згадку про зустріч цікаві книжки.

Варто зауважити, що Костянтин Єфименко був під час президенства Януковча міністром транспорту та зв’язу України, але не довго - з 11 березня до 9 грудня 2010 року. Після реорганізації міністерства обіймав посаду першого заступника міністра інфраструктури України, від 23 грудня 2010 до 15 квітня 2014.

Нагадаємо, що міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок поїздку до Бучі одним із найстрашніших досвідів за час перебування на посаді.

Читати "Моя Київщина" у Telegram