#

Експравоохоронця засудили до 10 років за смертельну ДТП на Білоцерківщині

27.12.2023 12:00
Експравоохоронця засудили до 10 років за смертельну ДТП на Білоцерківщині
Фото з місця події

Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років колишньому правоохоронцю, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП у Білоцерківському районі 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДБР.

Також суд призначив обвинуваченому виплатити моральну шкоду двом потерпілим загальною сумою 1,3 млн гривень та позбавив його права керувати транспортним засобом строком на 6 років.

Встановлено, що правоохоронець у червні 2023 року сів за кермо автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Разом з ним в авто перебували троє знайомих.

Ввечері на автодорозі Київ-Одеса у Білоцерківському районі він втратив керування, його автомобіль виїхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП один з пасажирів – 26-річний чоловік – загинув на місці пригоди, ще двоє пасажирів отримали чисельні тілесні ушкодження, забої, переломи та струс мозку.

У крові водія було виявлено 1,74 проміле алкоголю.

Правоохоронця визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого та заподіяло іншим потерпілим тілесні ушкодження (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Нагадаємо, що поліцейські повідомили про підозру водію, який влаштував моторошну ДТП на Білоцерківщині.


Читати "Моя Київщина" у Facebook