#

Ексзаступниця голови Секретаріату президента: на Київщині знали про бандитську "стрілку" в Броварах заздалегідь

31.05.2020 09:30
Ексзаступниця голови Секретаріату президента: на Київщині знали про бандитську "стрілку" в Броварах заздалегідь
Фото з мережі Інтернет

Марина Ставнійчук вважає, що на фоні звільнення керівництва поліції на Вінниччині видається незрозумілою відсутність кадрових рішень щодо поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ZIK".

Я не перший рік спостерігаю, як нищиться інституційно наша держава. Ми сьогодні бачимо, як бандитизм, як злочинність заміщує ту сферу, де не працює, де не регулює відповідні відносини держава, – повідомила колишня членкиня Венеціанської комісії (2009-2013 рр.), заступник Секретаріату президента Віктора Ющенка, радник екс-президента Віктора Януковича Марина Ставнійчук.

Марина Ставнійчук зауважила, що у неї є інформація, що у Київській області було відомо про те, що о 8-й годині ранку у Броварах мала відбутися бандитська "стрілка".

Для мене дуже дивно, що є така реакція – терміново відсторонити від посад, наприклад, керівників правоохоронних органів у Вінницькій області, і жодної реакції щодо керівництва Київської області тієї ж системи МВС, - підкреслила Ставнійчук.

Колишня членкиня Венеціанської комісії продовжила: "Я веду до того, що та політика, яка розпочалася при Петрові Порошенку інституційного знищення держави, продовжується системно цією владою".

Варто нагадати, що 29 травня у місті Бровари десятки озброєних невідомих напали на місце стоянки однієї із маршруток міста та відкрили по ній вогонь.

Згодом правоохоронці затримали 11 осіб учасників перестрілки, як  розбіглися по найближчих дворах.


Читати "Моя Київщина" у Telegram