#

Енергетики перевірили об’єкти критичної інфраструктури Київщини

27.10.2023 10:30
Енергетики перевірили об’єкти критичної інфраструктури Київщини
Фото з мережі Інтернет

Енергетики ДТЕК разом з Київською ОВА та ДСНС перевірили готовність критичної інфраструктури Київщини за потреби працювати від альтернативного живлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт ДТЕК.

Перевірили понад 50 об’єктів критичної інфраструктури. Зокрема лікарні, котельні, об’єкти водопостачання та водовідведення по всій Київській області.

Під час перевірки комісія зафіксувала час, який потрібен для повного переходу об’єктів критичної інфраструктури на резервні джерела живлення. Він не має перевищувати 30 хвилин. Закладам, де були виявлені недоліки під час тестового перезаживлення, надали рекомендації для їх оперативного усунення.

У ДТЕК наголосили:

Минула зима показала, що ми маємо бути готові до будь-яких викликів. Тому енергетики у співпраці з владою докладають максимум зусиль, щоб у випадку загрози стабільному функціонуванню енергосистеми та обмеженого електропостачання, забезпечити світлом лікарні, котельні, водоканали тощо.

Нагадаємо, що енергетики ДТЕК відновили світло на Київщині після негоди, внаслідок якої без електропостачання залишилися понад 45 тисяч родин.

Читати "Моя Київщина" у Telegram