#

Фастів потрапив до "жовтої" зони карантину (ФОТО)

21.08.2020 18:38
Фастів потрапив до "жовтої" зони карантину (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 21 серпня, у Фастові відбулося засідання міського оперативного штабу з координації дій щодо недопущення поширення та розповсюдження на території міста випадків захворювань, спричиненим коронавірусом COVID-19, на якому вирішили віднести місто до "жовтої" зони карантину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook.

Зауважимо, що карантинні обмеження жовтого рівня почнуть діяти із 00:00 годин 24 серпня. До того ж, такі епідемічні рівні встановлюються лише на 14 днів.

Для визначання зон враховують 4 показники:

  • завантаженість ліжок у лікарнях;
  • середню кількість тестувань у регіоні;
  • виявлення нових випадків;
  • динаміка зростання нових випадків інфікування.

Нагадаємо, що в зеленій зоні діють правила, що встановлені по всій країні, – носіння маски у громадських місцях, соціальна дистанція, використання антисептиків; проведення масових заходів із розрахунку 1 особа на 5 кв. м.; заповненість кінотеатрів і театрів не більше 50%; перевезення пасажирів у громадському транспорті лише на сидячих місцях.

У жовтій зоні до попередніх обмежень додаються обмеження на відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди літнього віку.

Нагадаємо, що мер Фастова Михайло Нетяжук запрошує всіх небайдужих завітати 21-22 серпня до військової частини та допомогти у підготовці локацій до зустрічі гостей



Читати "Моя Київщина" у Facebook