#

Флюорограф за мільйон: нардеп Гудзенко знову піариться на державних коштах

12.12.2018 17:19
Флюорограф за мільйон: нардеп Гудзенко знову піариться на державних коштах
Віталій Гудзенко

Сьогодні, 12 грудня, у міській раді Тетієва повідомили про встановлення флюорографа у міській лікарні, кошти га який було виділено з місцевого та державного бюджетів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Тетіївської міської ради у Facebook.

У повідомленні міськради зазначено, спільними зусиллями в Тетіївській поліклініці відновлено роботу флюорографічного кабінету.

"Одним з перших флюорографічне дослідження зробив народний депутат України Віталій Гудзенко, завдяки якому і було виділено частину коштів на новий флюорограф з державного бюджету, а іншу частину забезпечили місцеві бюджети", - переконують у відомстві.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Варто нагадати, що розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року № 423-р, було затверджено розподіл субвенції з державного бюджету в 2018 році для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

У тексті розпорядження повідомляється, що перелік об’єктів та заходів, які фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій, були сформовані та затверджені відповідними місцевими держадміністраціями, виконавчими органами відповідних рад.

Згідно даного розпорядження, Тетiївський район отримав 1 млн грн на капітальний ремонт флюорографа Тетіївської центральної районної лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: