#

Фото дня: Верховний Головнокомандувач Зеленський особисто будує дорогу між райцентрами на Київщині

12.06.2020 16:52
Фото дня: Верховний Головнокомандувач Зеленський особисто будує дорогу між райцентрами на Київщині
Фото з місця події

На автотрасі між містами Фастів та Васильків з’явився білборд, у якому йдеться про ремонт автомагістралі Р-19 у межах ініційованої Володимиром Зеленським програми "Велике будівництво"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зауважимо, що програма "Велике будівництво", яка передбачає капітальний ремонт або спорудження доріг та інфраструктурних об'єктів у всій країні, стартувала 1 березня.

Відомо, що за 5 років у рамках програми планується ввести в експлуатацію близько 24 тисяч кілометрів доріг. Саме на цей рік план – понад 4 тисяч кілометрів.

Як видно на фото, ремонтом автотраси Р-19 між Васильковом та Фастовом займається підрядна організація "ПП Автомагістраль", а якість виконання роботи контролює Уряд України та президент Володимир Зеленський.

Зауважимо, що згідно із статтею 102 Конституції України Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Нагадаємо, що на позачерговому засіданні уряду Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді створити шість укрупнених районів в Київській області замість 25

Читати "Моя Київщина" у Telegram