#

Французькі громади об’єднуються задля допомоги у відбудові Ірпеня (ФОТО)

28.06.2022 16:35
Французькі громади об’єднуються задля допомоги у відбудові Ірпеня (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 28 червня, у Парижі мер Ірпеня Олександр Маркушин із президентом Асоціації мерів міст Франції, мером міста Канни Давідом Ліснаром підписали Меморандум про співпрацю між Ірпінською міською радою та Асоціацією мерів міст Франції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

Згідно із підписаним Меморандумом, Асоціація мерів міст Франції об’єднає багато громад цієї країни з метою допомоги у відновленні міста Ірпінь.

Олександр Маркушин написав:

Кілька тижнів тому ми з головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком зустрічалися з паном Ліснаром і розповіли йому про трагедію нашого міста. Ми показали йому та його колегам фото і відео зруйнованого рашистами Ірпеня, надали презентації знищених об’єктів соціальної й житлової інфраструктури та просили про допомогу у відбудові міста. Сьогодні ми бачимо результат тих перемовин.

Ірпінський міський голова висловив вдячність Давіду Ліснару та його колегам за підтримк та допомогу понищеному рашистами українському місту. Маркушин додав:

Щиро віримо, що спільними зусиллями нам вдасться зробити наше місто і всю нашу громаду ще кращою.

Нагадаємо, що Ірпінь відвідала делегація Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі на чолі з Президенткою Маргаретою Седерфельт.





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: