#

Футбол з сином та фрізбі з дочкою: Роман Гах зняв зворушливе відео зі своєю сім'єю

23.09.2020 16:18
Футбол з сином та фрізбі з дочкою: Роман Гах зняв зворушливе відео зі своєю сім'єю

Кандидат у голови Борщагівської ОТГ від партії "Слуга народу" Роман Гах розповів про свою сім'ю та подякував своїй дружині та дітям за підтримку

Відповідне відео з'явилося на сторінці Романа Гаха у Facebook, повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

"Великі зміни у житті починаються з важливих рішень та маленьких кроків. Моя сім'я – найближчі і найдорожчі люди – супроводжують мене своєю любов'ю та підтримкою на кожному з цих кроків.

Дружина та діти наповнюють сенсом кожен день мого життя, дають сили долати труднощі та продовжувати рух вперед. Тільки щасливі люди стають успішними та відкритими. Щаслива родина є основою успішної громади", - зазначив він.


Кандидат у голови ОТГ також додав, що прислухається до пропозицій жителів громади щодо покращення якості життя у ОТГ.

"Хочу, щоб ви знали, я цікавлюся вашою думкою і бачу ваші пропозиції. Знаю, як змінити життя громади на краще, адже маю досвід змін і готовий застосувати його для покращення життя нашої громади. В мене є професійна команда. Час змін настав. Я переконаний, що у нас все вийде", - звернувся Роман Гах до жителів Борщагівської ОТГ.

Нагадаємо, 18 вересня партія Київська обласна організація партії "Слуга народу" висунула керівника кількох житлосервісів у Софіївській Борщагівці Романа Гаха кандидатом на голову Борщагівської ОТГ.

В серпні в інтерв'ю "Моїй Київщині" Роман Гах розповів про проблеми об'єднаної Борщагівської ОТГ та яким бачить майбутнє громади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: