#

Футбольний клуб з Бучі змінив назву і подався у Другу лігу Чемпіонату України

18.06.2019 13:47
Футбольний клуб з Бучі змінив назву і подався у Другу лігу Чемпіонату України

Футбольний клуб "Меліоратор" у наступному сезоні Чемпіонату України буде виступати під назвою "Облонь-бровар" місто Буча у Другій лізі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку міського голови Бучі Анатолія Федорука у Facebook.

"Товариство, маю для вас гарну новину! Після тривалих перемовин з власником і керівництвом футбольного клубу "Оболонь-бровар" нами прийнято рішення про участь в чемпіонаті України з футболу (Друга ліга) під назвою - "Оболонь-бровар" місто Буча!", - повідомив Анатолій Федорук.

Як зазначив Федорук, футбольні матчі проходитимуть на міському стадіоні "Ювілейний". Чемпіонат стартує у липні, але вже зараз відомі майбутні футбольні суперники: ФК "Нива" (Вінниця); ФК "Верес" (Рівне); ФК "Полісся" (Житомир), ФК "Поділля" (Хмельницький), ФК "Буковина" (Чернівці), ФК "Чайка" і ФК "Діназ".

"Ми маємо багату футбольну історію та переконаний, що спільно з ФК "Оболонь-бровар" напишемо нову сторінку в футбольному житті нашого міста!", - говорить Федорук.

Нагадаємо, що до дня медичного працівника міський голова Бучі Анатолій Федорук вручив керівнику Центру первинної медико-санітарної допомоги ключі від нових автомобілів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: