#

Гардеробницю Верховної Ради вбив неодноразово судимий зек, – Андрій Нєбитов (ФОТО)

04.09.2020 14:21
Гардеробницю Верховної Ради вбив неодноразово судимий зек, – Андрій Нєбитов (ФОТО)
Андрій Нєбитов

На брифінгу начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів, що підозрюваний у вбивстві Антоніни Шпир, яка працювала гардеробницею у Верховній Раді, наразі заарештований

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українська правда".

Варто зауважити, що працівницю Верховної Ради Антоніну Шпир вбили ще в липні 2019 року. Як відомо, 66-річна жінка вийшла з маршрутки Фастів-Юрівка між селами Вільна та Юрівка. Прямувала вона в Деминівку.

У поліції зауважили, що труп жінки знайшли 4 липня 2019 у кукурудзяному полі між селами Вільна та Юрівка. Жителі селища говорили, що пані Антоніну зґвалтували та вбили.

Нещодавно Андрій Нєбитов розповів, що вбивцею виявився громадянин України, який неодноразово був судимий за корисливо-насильницькі злочини.

За словами шефа поліції, підозрюваний побачив жінку, яка йшла на зупинку маршрутного таксі. Підійшовши ззаду, він пограбував її, потім затягнув на кукурудзяне поле і вбив, тому що вона почала кричати.

Небитов додав, що підозрюваний уродженець Житомирської області 1967 року народження, який ніде не працював і жив під фальшивими даними. 5 разів був судимий. Останній раз він отримав покарання 5 років позбавлення волі в 2011 році за грабіж.

За даними правоохоронців, він причетний до 5 доведених фактів насильницьких дій стосовно жінок, але силовики підозрюють, що потерпілих може бути більше.

Небитов уточнив, що цьому чоловіку повідомлено про підозру в розбої, вбивстві і зґвалтуванні, суд його арештував.


Читати "Моя Київщина" у Telegram