#

Гідроенергетики спрямовують максимум зусиль на допомогу ОТГ у спільному протистоянні ворогу, - Сирота

02.03.2022 18:19
Гідроенергетики спрямовують максимум зусиль на допомогу ОТГ у спільному протистоянні ворогу, - Сирота
Ігор Сирота

Сьогодні, 2 березня, у Вишгороді генеральний директор провів оперативну нараду на території Київської ГЕС

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Прес-служба Укргідроенерго" у Facebook, він потім зустрівся з міським головою та представниками тероборони Вишгородщини.  Також було узгоджено нові потреби та надано додаткову допомогу місцевим оборонцям.

У дописі розповідається, що під час оперативної наради, голова Наглядової Ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій заявив про ініціативу перерахувати місячну винагороду на потреби оборонців України та запропонував членам НР долучитись. Така пропозиція була підтримана і керівництвом компанії. Тож було прийнято рішення, що заробітну платню за лютий генеральний директор, топ-менеджери компанії та члени Наглядової ради перерахують на потреби Збройних Сил України.

Ігор Сирота зауважив:

Ми докладатимемо максимум зусиль для забезпечення наших захисників усім необхідним. Енергетики наразі тримають енергетичну оборону країни. Все буде Україна!

Також нещодавно генеральний директор Укргідроенерго зустрічався з представниками ОТГ Канівщини, були обговорені потреби, узгоджено план дій та миттєво надані необхідні кошти для забезпечення громад Канева, Бобринців, Ліпляви. Додатково були забезпечені паливом, амуніцією та харчуванням бійці тероборони, ДСНС та поліція Канева.

Вчора аналогічну допомогу від генерального директора компанії отримала ОТГ міста Кам’янського, де розташована Середньодніпровська ГЕС.

У Світловодську, було забезпечено продуктами місцевий підрозділ ДСНС, поліція - паливом, тероборона - мішками з піском та системами зв’язку, харчуванням. Посильна допомога надається керівництвом Кременчуцької ГЕС й підрозділам тероборони Кременчуга.

Нагадаємо, що депутат Європарламенту Ріго Террас, який був ексголовнокомандувачем Естонії, підтримує ідею закриття повітря над Чорнобилем.

Читати "Моя Київщина" у Facebook