#

Голова ДСНС Київщини Слободяник написав заяву про звільнення

10.11.2021 15:25
Голова ДСНС Київщини Слободяник написав заяву про звільнення
Василь Слободяник

Стало відомо, що начальник Головного управління ДСНС України  у Київській області Василь Слободяник написав заяву про звільнення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на власні джерела.

Варто зауважити, що Василь Слободяник став начальником Головного управління ДСНС України  у Київській області у 2015 році.  До цього він працював у органах внутрішніх справ України на посаді першого заступника начальника ГУБОЗ – начальника Служби внутрішньої безпеки МВС України, радника Міністра апарату міністра внутрішніх справ України.

Ще у 2020 році Слободяник потрапив до "ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини у 2020 році", який інформаційний портал "Моя Київщина", де зайняв 66 місце.

Також читайте: "Ідеальне" керівництво та "неідеальна" служба: хто відповість за свавілля пожежників на Київщині

Відомо, що Слободяник регулярно призначає наради в усіх районах області та особисто бере участь у різноманітних заходах – відкриває пожежні частини, нагороджує рятувальників тощо. Проте незважаючи на нібито "ідеальне" керівництво, ДСНС досі залишається одним із органів, де найбільш процвітає хабарництво та кругова порука. Ідеться про керівний склад, бо звичайні пожежники – переважно справжні герої, які, ризикуючи життям, рятують людей із вогню.

Варто додати, що 10 листопада Кабінет міністрів  прийняв рішення звільнити Миколу Чечоткіна з посади Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що 6 травня у селищі Баришівка пожежники врятували чотирилапого, який впав до каналізаційного колектору.

Читати "Моя Київщина" у Facebook