#

Голова фракції "Свобода" Бучанської міськради іде по округу 96 проти Москаленка

10.06.2019 14:07
Голова фракції "Свобода" Бучанської міськради іде по округу 96 проти Москаленка
Іван Окоєв

Голова фракції "Свобода" Бучанської міської ради Іван Окоєв буде балотуватися у народні депутати  від округу №96

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Івана Окоєва у Facebook.

Депутат повідомив, що 9 червня на з'їзді об'єднаних сил українських націоналістів його було висунуто кандидатом по 96 округу від Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

"Сьогодні як ніколи над Україною нависла загроза проросійського реваншу в парламенті. Прислужники Януковича та Москви тихо відсиділи, уникнувши кримінальної відповідальності. Дочекавшись, коли народній гнів до них розчиниться в соціально-побутових проблемах, вони, високо піднявши голову, несуть в український парламент "рускую вєсну". Тільки згуртована сила націоналістів зможе їх зупинити", - повідомив Окоєв.

Окоєв переконаний, що великою однією проблемою є свавілля чиновників на місцевому рівні, адже саме вони своїми діями забезпечили повзучу контрреволюцію та можливість регіоналівського та проросійського реваншів.

"Сьогодні міста Буча та Вишгород намагаються залити в бетон, перетворивши рекреаційні зони на спальні райони столиці, нехтуючи нормами закону та дозвільним документами. Поліські ліси Київщини знищують прискореними темпами замість того, щоб на їх базі створити туристичну перлину світового значення. Без лісових масивів під загрозою знищення є і водні артерії Київського Полісся - річки Прип’ять, Тетерів, Здвиж та Вуж", - говорить кандидат у депутати.

Нагадаємо, що селищний голова Немішаєвого Сергій Замідра буде балотуватися в народні депутати по мажоритарному округу №96 від партії "Голос".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: