#

Голова Гатного вважає, що на нього тиснуть через сім'ю для усунення з посади

04.08.2023 17:30
Голова Гатного вважає, що на нього тиснуть через сім'ю для усунення з посади
Олександр Паламарчук

Голова Гатненської громади Олександр Паламарчук каже, що на нього тиснуть через дружину та просять добровільно піти з посади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відеозвернення посадовця.

За словами Паламарчука, його й раніше просили покинути посаду, а зараз нібито обрали методом тиску його дружину. Міграційна служба позбавила її посвідки на проживання в Україні та може депортувати.

Як пояснив голова громади, його дружину видворяють через те, що два роки тому вона, мовляв, подала неправдиві документи та становить загрозу національній безпеці України. Жінка є блогеркою та називає себе Ekulka. В Україні вона проживає вже 6 років, однак громадянство нашої країни досі не отримала.

Напередодні Паламарчука викрили на отриманні хабаря. Злочинне угруповання на чолі з головою громади вимагало кошти від власників земельних паїв за позитивне вирішення питання зміни цільового призначення земельної ділянки.

Також Паламарчук відомий тим, що очолював бюджетний комітет Києво-Святошинського району від БПП, звідки його виключили за інцидент із підлітком, до якого він привселюдно на сесії сільської ради застосував фізичне насильство та погрози. 

Нагадаємо, що 3 липня завершився суд щодо клопотання про відсторонення сільського голови Гатненської громади Олександра Паламарчука.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: