#

Голова гостомельського "Укропу" Пасальський побив жінку (ВІДЕО)

12.07.2018 10:46
Голова гостомельського "Укропу" Пасальський побив жінку (ВІДЕО)

За зауваження взяти пітбуля на поводок жінка отримала струс мозку, забій і два дні провела у лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис потерпілої у "Facebook".

"Такий підсумок банальної прохання про дотримання законного права людей на безпеку. Напали виявився спортсмен-самбіст, боксер, бізнесмен і депутат з Гостомеля. Агресивний чоловік в наколках, одна особа якого важить більше всієї мене. Якийсь Микола Пасальський", - пише Тетяна Лавриненко.

"Даний пан вигулював свого пітбуля без повідка і намордника біля мого під'їзду, де зазвичай купа маленьких дітей з мамочкамі. Отримавши справедливе зауваження-прохання взяти собаку на поводок (адже це бійцівська порода, небезпечна дуже і дуже) я отримала добірну порцію п'ятиповерхового мату з прибудовами. А трохи пізніше пішов такий удар в голову, від якого я до сих пір не можу прочухатися. Чи не посоромився численних камер спостереження і свідків-сусідів. Просто підійшов і врубав своєю рукою-кувалдою мені в голову. Чи жарт - здоровенний мужик-самбсіт приклався з усієї дурі на тендітну жінку", -  скаржиться потерпіла.

"Поліція Дніпровського району м.Києва ухвалили заяву, але спускають справу на гальма. Не дивлячись на те, що особу нападника відома - вони не діють", - додала потерпіла", - додала Тетяна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: