#

Голова Київської ОДА Володін зустрівся з лідерами партій, які брали участь у виборах

29.10.2020 09:50
Голова Київської ОДА Володін зустрівся з лідерами партій, які брали участь у виборах
Василь Володін

Учора, 28 жовтня, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін зустрівся з лідерами партій, як брали участь у виборах та обговори з ними перспективи розвитку області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Вибори в Київській області відбулися, час продовжувати розбудову регіону. Багато завдань, над якими ми вже працюємо, і надалі вимагатимуть уваги. Це, зокрема, і розвиток інфраструктури області, і будівництво, в тому числі соціальних об‘єктів, і екологічні питання. Переконаний, ми маємо спільно працювати для блага наших жителів. Саме від взаємодії адміністрації та обласної ради залежить розвиток Київщини, – підкреслив Василь Володін.

Очільник Київщини зазначив, що головними принципами спільної роботи облдержадміністрації та обласної ради мають і надалі бути законність, безпека і комфорт для всіх без виключення мешканців Київщини.

Хочу закликати всі партії до конструктивної співпраці. Згуртованість у роботі тим більше важлива, що всім нам доводиться жити та працювати в надскладних умовах пандемії коронавірусу. Сподіваюся, що ваша майбутня робота в обласній раді буде ефективною, а програми розвитку Київщини і надалі працюватимуть для людей. Комфорт і безпека жителів області – наше спільне завдання, – наголосив Василь Володін.

Учасники обсудили план дій щодо підготовки роботи нового складу обласної ради. Обговорили підходи до створення бюджету області на наступний рік, розвиток громад, а також співпрацю облдержадміністрації, обласної ради та новостворених громад.

Після оприлюднення офіційних результатів виборів продовжаться консультативні зустрічі щодо обговорення питань формування керівництва облради та постійних комісій.

Усі тут присутні зацікавлені, щоб нова обласна рада пройшла всю необхідну за регламентом процедуру порядку формування Київської обласної ради і якнайшвидше розпочала роботу, – зазначив голова КОДА.

Також учасники зустрічі встигли розглянути й інші питання. Зокрема, порушення, що були зафіксовані під час виборчого процесу, організацію місцевих виборів на Київщині тощо.

Нагадаємо, що політична сила "Пропозиція" вимагає від нардепа Дубінського вибачитися за те, що він поширив  неправдиву інформацію про них  .

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: