#

Голова КОДА привітав жителів області зі святом фізичної культури і спорту

12.09.2021 15:08
Голова КОДА привітав жителів області зі святом фізичної культури і спорту
Фото з мережі інтернет

Учора, 11 вересня, очільник КОДА Василь Володін привітав усіх зі святом фізичної культури і спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін зазначив, що спортсмени Київської області гідно показали себе на світовій спортивній арені. На Олімпійських іграх Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль. На Паралімпіаді спортсмени Київської області теж вибороли призові місця:

  • Людмила Даниліна завоювала "срібло" з легкої атлетики;
  • Олексій Федина виборола срібну медаль з плавання на 100 метрівці брасом;
  • Ілля Яременко посіла друге місце з плавання на дистанції 50 метрів вільним стилем.

Він додав:

Ми пишаємося досягненнями всіх наших спортсменів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Василь Володін запевняє, що надалі також буде підтримувати розвиток спорту в регіоні. Цього року відбулося відкриття великої спортивної академії в місті Буча. У ній можуть тренуватися представники різних видів спорту. Керівник КОДА впевнений, що вже дуже скоро Академія прийме перші всеукраїнські та міжнародні змагання.

У дописі йдеться:

Наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Саме тому ми продовжуємо відкриття «Активних» парків у рамах програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Щоб кожен охочий міг підтримувати здоровий спосіб життя. Щоб спорт був доступний кожному.

Він привітав усіх причетних до цього важливого свята, побажав спортсменам та тренерам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог.

Нагадаємо, що 9 вересня стало відомо, що Київщина поповнилась новими територіями природно-заповідного фонду місцевого значення, загальною площею 257,7 га.

Читати "Моя Київщина" у Telegram