#

Голова КОДА та дружина Президента України підписали Хартію міжнародного саміту "Стратегічне партнерство: Освіта. Наука. Влада" (ФОТО)

18.02.2019 07:40
Голова КОДА та дружина Президента України підписали Хартію міжнародного саміту "Стратегічне партнерство: Освіта. Наука. Влада" (ФОТО)
Голова КОДА та дружина Президента України підписали Хартію міжнародного саміту "Стратегічне партнерство: Освіта. Наука. Влада"

В п’ятницю, 15 лютого дружина Президента України Марина Порошенко разом із головою Київської обласної державної адміністрації Олександром Терещуком підписали Хартію міжнародного саміту "Стратегічне партнерство: Освіта. Наука. Влада"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційне інтернет-представництво Президента України Петра Порошенка.

Цим документом проголошено намір формувати у молодого покоління патріотизм і активну громадянську позицію, а також сприяти  розбудові системи інклюзивного навчання, реформуванню інституційного догляду та вихованню дітей. Серед напрямків співпраці – розробка Стратегії розвитку позашкільної освіти Київської області, модернізація професійної та вищої освіти й інтеграція освіти Київщини у світовий простір.

За словами Марини Порошенко:

"Освіта – визначає ступінь розвитку держави, інклюзивна ж освіта визначає ступінь розвитку суспільства, в якому ми живемо. А це – рівень підтримки один одного, рівень гуманності й толерантності у ставленні до «не таких, як ти сам".

Серед учасників саміту – керівники закладів освіти та наукових установ, директори інклюзивно-ресурсних центрів, представники міжнародних організацій, дипломати, члени Малої академії наук України, громадських організацій та батьки.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Напередодні саміту проходили інтеграційні діалогові платформи на базі закладів освіти Київської області, за результатами яких було напрацьовано Хартію.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: