#

Голову Макарівської ОТГ звинувачують у блокуванні ремонту школи

29.06.2021 08:20
Голову Макарівської ОТГ звинувачують у блокуванні ремонту школи
Фото з мережі Інтернет

Голову Макарівської ОТГ Вадима Токаря звинувачують у блокуванні ремонту школи  у селі Пашківка 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Макарівська ОТГ – тільки правда" у Facebook.

У рамах президентської програми "Велике будівництво" у селі Пашківка триває капітальний ремонт місцевої школи. Очільник КОДА Василь Володін зазначив, що наразі будівельна готовність освітнього закладу складає 30%.

Капітальний ремонт відбувається за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів. Загальна вартість робіт складає більше 28 млн грн.

У дописі йдеться:

Було б все добре, тільки не в Макарівській ОТГ. Усі ми знаємо, що багато років у голови ОТГ працюють свої карманні компанії, які звикли отримувати 50 000 000 на ремонт доріг без жодних тендерів.

Зазначимо, що з обласного бюджету було вже виділено 22 632 196 грн, навіть було проведено тендер на генерального підрядника робіт https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-02-25-008829-a та укладено договір на роботи.

Однак, із бюджету Макарівської ОТГ не було сплачено 5 658 049 грн, тож капітальний ремонт приміщень не розпочався.

Автор допису додав:

Очевидно, що це байдуже ставлення до мешканців громади зі сторони голови ОТГ. Адже замість того, щоб дати шанс громаді за відносно невеликі кошти відремонтувати таке приміщення, мер блокує все тільки через те, що роботами займатимуться не його ручні компанії. 
Читати "Моя Київщина" у Telegram