#

Голова ОДА розповів про бізнес Київщини, що продовжує успішно працювати у складні часи (ФОТО)

11.03.2024 09:45
Голова ОДА розповів про бізнес Київщини, що продовжує успішно працювати у складні часи (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні на Київщині зареєстровано понад 208 тис. субʼєктів підприємницької діяльності, серед яких - успішні бізнеси, які не зламалися в найскладніші часи і продовжують результативно працювати  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Київської ОДА Руслана Кравченка.

RITO – соціально відповідальний бренд трикотажного одягу високої якості. Власниця бренду Тетяна Абрамова заснувала його у 1991 році. Сьогодні це сучасне підприємство, яке попри війну працевлаштувало 75 осіб. Сукні, светри, кардигани – все виготовляють з якісної пряжі. Стильні та вишукані речі знають далеко за межами України. RITO також запустило пілотний проєкт зі створення індивідуальних дроп-колекцій (обмеженої партії) для різних культурних закладів за кордоном та в Україні. 

Компанія "Валтекс" – виробник взуття та спецодягу з Білої Церкви. Підприємство майже зі сторічною історією. Сьогодні динамічно розвивається та модернізується. Щорічно тут виробляють більше 650 тисяч пар взуття та спецодягу для підприємств нафтогазовидобувної та хімічної промисловості, чорної і кольорової металургії, машинобудування і металообробки, транспорту та енергетики, будівництва та сільського господарства, силових структур і охоронних відомств. З початку повномасштабного вторгнення пріоритет – виробництво тактичного взуття, одягу та спорядження. 

Компанія Roshchenko Shoe Studio також виробляє взуття. Але вже для цивільних. Бренд заснований в Ірпені модельєркою-конструкторкою Світланою Рощенко.  У вересні 2023 року Roshchenko Shoe Studio відсвяткували відкриття та презентували свою першу лінійку взуття й сумок. Компанія також займається індивідуальним пошивом взуття. 

Руслан Кравченко закликає підтримувати бізнес Київщини та купувати українське. 

Нагадаємо, що на Київщині зареєстровано 12 індустріальних парків, наразі це найбільша мережа по всій Україні.





Читати "Моя Київщина" у Facebook