#

Голова поліції Київщини відзначив кращих бійців батальйону "Миротворець" (ФОТО)

07.10.2022 09:45
Голова поліції Київщини відзначив кращих бійців батальйону "Миротворець" (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 6 жовтня, начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов перевірив умови несення служби бійцями в кількох містах Донецької області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Андрій Нєбитов сказав:

Дякую бійцям батальйону "Миротворець", Збройним Силам України, всім силам безпеки та українському народу за незламну волю у звільненні Батьківщини від рашистських загарбників.

У повідомленні зазначено, що батальйон "Миротворець" поліції Київщини вже 8 років захищає цілісність України, й від недавна виконує завдання і на звільнених від окупації територіях Донеччини.

За зразкове виконання службових обов’язків під час воєнного стану та відбиття вторгнення на суверенну Україну ворожих військ головний поліцейський Київщини вручив найкращим бійцям спеціальні звання та передав холодну зброю. Він звернувся:

З року в рік  ви демонструєте свою стійкість, професіоналізм та незмінну силу духу. Попри постійний ризик і  небезпеку в батальйоні панує згуртованість, безстрашність перед ворогом та готовність віддано захищати Батьківщину.

Нагадаємо що у Київській області розпочали реалізовувати програму підвищення кваліфікації з питань воєнної безпеки та оборони держави для керівників і посадовців районних військових адміністрацій і територіальних громад.



Читати "Моя Київщина" у Telegram