#

Голова Ставищенської громади провів зустрічі у Барселоні: деталі

21.07.2023 14:10
Голова Ставищенської громади провів зустрічі у Барселоні: деталі
Леонід Джужик

У рамках відрядження до Іспанії Ставищенський селищний голова Леонід Джужик провів ряд зустрічей, одна з яких відбулась у консульстві України в Барселоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал "Ставище info".

Леонів Джужик провів зустріч з консулом Генерального консульства України в Барселоні Олексанром Дзьомою та представниками благодійної організації ACCIO FAMILIAR BARCELONA, яка з 1986 року (після аварії на ЧАЕС) і до цього часу активно допомагає Україні.

Голова Ставищенської ТГ подякував консулу за сприяння в отриманні громадою адресної допомоги (потужні генератори, автомобілі швидкої допомоги, автомобілі для військових). По тому всім присутнім він вручив пам'ятні подарунки – вироби ставищенських майстринь – картини та сумку для пані Pilar Fusté de Nicolau– керівника благодійної організації.

Також сторони обговорили питання залучення коштів міжнародних партнерів для будівництва хоспісу на базі Ставищенської лікарні, де хворі отримуватимуть належне лікування та необхідний догляд.

Нагадаємо, що про діяльність на Київщині, а також інших регіонах нашої держави одного з найбільших міжнародних благодійних фондів "Моя Київщина" поговорила з Андрієм Негричем, директором представництва "Благодійний фонд "Global Empowerment Mission" (GEM) в Україні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: