#

Голові КОДА Терещуку варто бути більш відкритим для громадськості та приділити увагу віддаленим районам, - політолог Микола Спірідонов

08.02.2019 16:33
Голові КОДА Терещуку варто бути більш відкритим для громадськості та приділити увагу віддаленим районам, - політолог Микола Спірідонов
Микола Спірідонов

Політики та громадські діячі позитивно оцінили кадрові рішення губернатора Київської області Олександра Терещука та його запобіжні дії щодо рейдерських захоплень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українські Новини".

Народний депутат Георгій Мепарішвілі розповів про низку позитивних зрушень завдяки роботі губернатора.

"Я працював зі всіма губернаторами Київської області, вони показували різний результат, для мене головне, щоб в області був порядок. Область працює, і працює краще, ніж коли-небудь. Він перевіряє правильність використання виділених на проекти коштів, і головне, проекти успішно завершені", - сказав нардеп.

Зі слів Мепарішвілі, кадрова реорганізація, яку активно проводить Терещук, є правильним кроком для створення своєї функціонуючої команди.

Громадський діяч, мер окупованого міста Олександрівськ на Луганщині, офіцер запасу ЗСУ, доброволець батальйону "Айдар" Микола Греков підкреслив, що з ОДА має повне порозуміння і сподівається, що скоро буде влаштовано зустріч голови КОДА з переселенцями та учасниками ООС.

Також Греков розповів про проект побудови нового населеного пункту в Київській області за підтримки губернатора.

"На мою думку, Києво-Святошинському районі, в найбагатшому районі Київської області, існує квотність на призначення осіб на певні посади. Можливо реорганізація, яку проводить Терещук все виправить. Ми чекаємо рішучих дій. Наприклад налагодження громадського транспорту по маршруту Київ-Вишневе-Київ, громадського транспорту в нас немає, а платити за 2 км 15 грн люди відмовляються і йдуть пішки. Терещук всього 100 днів на посаді, тому критика тут недоречна. Я констатую ситуацію на теперішній день", - сказав Ігор Гришачов, активіст ГО "НАРОДНА ВАРТА", житель міста Вишневе.

Експерти також згадували рейдерські захоплення при минулих головах КОДА, наразі про це мова не йдеться.

За словами голови Аграрної партії Білої Церкви Дмитра Киришуна, за каденції Терещука не було жодного рейдерського захоплення, що є показником, на його думку, вдалого результату діяльності.

На завершення, політолог та модератор дискусії Микола Спірідонов оголосив приблизні майбутні дії, які було б доречно проводити губернатору.

"Нехай і далі продовжуватиметься кадрова перестановка, за даними з відкритих джерел, планується змінити 20 голів різних обласних структур, залучення до загальної роботи активістів ГО, варто звернути увагу на більш віддалені регіони Київської області. Звичайно все залежить від результату виборів. Або Терещук отримає підвищення посади або зазнає тиску збоку нової влади".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: