#

Головного рекламодавця Петропавлівської Борщагівки відправили на лаву підсудних

03.08.2018 13:49
Головного рекламодавця Петропавлівської Борщагівки відправили на лаву підсудних

Сьогодні, 3 серпня, у прокуратурі Київщини повідомили про завершення досудового розслідування стосовно директора комунального підприємства Петропавлівської Борщагівки, який вимагав хабарі за розміщення реклами кільцевої дороги столиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Києво-Святошинська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно директора комунального підприємства однієї з сільських рад Києво-Святошинського району за ч. 1 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення дій в інтересах того, хто надає таку вигоду з використанням службового становища) КК України.

Нагадаємо, що 7 червня, правоохоронці Київщини затримали чиновника з Петропавлівської Борщагівки, який вимагав хабар за дозвіл на розміщення реклами вздовж кільцевої дороги.

У ході досудового розслідування встановлено, що до директора КП звернувся підприємець з проханням надати холдери під розміщення реклами. Службовець погодився і повідомив, що крім фіксованої вартості за розміщення стендів потрібно особисто йому сплатити ще майже 6 тисяч гривень, оскільки тільки його підприємство займається рекламою.

Під час отримання другої частини неправомірної вигоди правопорушника затримано правоохоронними органами у порядку ст. 208 КПК України.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: